06.05.2024 3 przepisy na: BOCZEK GRILLOWANY!
Przedstawiamy 3 propozycje smacznych, prostych i szybkich przepisów z wykorzystaniem boczku, które zaspokoją nawet wilczy apetyt.
SZPARAGI W BOCZKU:
-Szparagi opłucz, odłam zdrewniałe końce i zawiń w plastry boczku.
-Następnie...
02.05.2024 3 przepisy na: KIEŁBASĘ Z GRILLA
Przedstawiamy 3 propozycje na kiełbasę z grilla!
Tradycyjne grillowanie nie musi być nudne! Sprawdź przepisy na nietypowe kiełbaski z grilla!
GRILLOWANE KIEŁBASKI Z SEREM FETA
-Kiełbaski przetnij wzdłuż tak, aby powstała kieszonka.
-Ser...
22.04.2024 Gazetka dystrybucyjna maj 2024
Zapraszamy do zapoznania się z naszą najwoszą ofertą!
Gazetka
18.04.2024 X BIEG RZEMIEŚLNIKA! POBIEGNIJ Z NAMI!
Już 25 maja o godzinie 10 w Parku Śląskim w Chorzowie odbędzie się X Bieg Rzemieślnika!
W tym roku jest to otwarta impreza dla wszystkich chętnych!
Grupy wiekowe:
- 4 km kobiety i mężczyźni - rocznik 2003 i starsi
- 800 m młodzież...
08.04.2024 Nasze stoisko mięsne w Supeco Jaworzno już otwarte!
Otworzyliśmy stoisko mięsne Zakładów Mięsnych HAM w sklepie Supeco, Jaworzno ul. Grunwaldzka 237!
Znajdziesz u nas świeże mięso, smaczne wyroby wędliniarskie, takie jak szynki, wędzonki, kiełbasy suche i podsuszane, pasztety,...
03.04.2024 Wielkie otwarcia naszego stoiska mięsnego w Supeco Jaworzno!
Już 4 kwietnia zapraszamy na wielkie otwarcie naszego stoiska mięsnego w Supeco w Jaworznie ul. Grunwaldzka 247!
Znajdziesz u nas świeże mięso, smaczne wyroby wędliniarskie, takie jak szynki, wędzonki, kiełbasy suche i podsuszane,...
28.03.2024 Nowość! Schab z komina
Drewno olchowe idealnie nadaje się do wędzenia, a w rękach naszych mistrzów stanowi podstawę niezapomnianych doznań smakowych naszej linii produktów z komina.
Wyroby z tej linii przypadną do gustu nawet najbardziej wymagającym...
28.03.2024 Gazetka dystrybucyjna kwiecień 2024
Zapraszamy do zapoznania się z naszą najwoszą ofertą!
Gazetka
14.03.2024 Nowość Szynka z komina
Szynka z komina to jedna z najbardziej popularnych i cenionych rodzajów wędlin. Charakteryzuje się intensywnym, wędzonym smakiem oraz delikatną, kruchą konsystencją. Dzięki tradycyjnemu procesowi wędzenia na drewnie olchowym oraz...
04.03.2024 Historie tradycyjnych mięsnych potraw Wielkanocnych.
POZNAJ HISTORIĘ TRADYCYJNYCH MIĘSNYCH POTRAW WIELKANOCNYCH I ICH ZNACZENIE W KULTURZE POLSKIEJ
Tradycyjne mięsne potrawy wielkanocne są integralną częścią kultury polskiej i od wieków zajmują ważne miejsce na świątecznym...